Header

Veenendaal, een dynamische plaats met een dorps karakter


Veenendaal ligt aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug in de Provincie Utrecht en telt ruim 63.000 inwoners. Er is veel bedrijvigheid en Veenendaal kent een hoog voorzieningenniveau. De ligging aan de A12 en goede openbaar vervoer voorzieningen maken Veenendaal tot een gewilde plaats in centraal Nederland om te wonen en als vestigingsplaats voor bedrijven. Daarbij is de Utrechtse Heuvelrug als achtertuin bijzonder mooi om bijvoorbeeld te joggen, te wandelen of te fietsen. Ondanks de dynamische allure van Veenendaal heeft het bovenal een dorps karakter en is het een erg prettige plaats om te wonen.

Veenendaal Markt


Historie

Veenendaal heeft in de 19e eeuw een bloeiende periode meegemaakt door de sigaren- en wolindustrie en had een watergangenstructuur voor aan- en afvoer t.b.v. deze industrie. Veenendaal is uniek gelegen als onderdeel van de natuurhistorische Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei.
 
Bereikbaarheid


Bereikbaarheid

De Zeven Gaarden zijn aan de westkant van Veenendaal gelegen, parallel aan de Nieuweweg en vlakbij Rondweg West. Door de ligging aan de A12 zijn de steden Utrecht en Arnhem binnen een half uur met de auto bereikbaar. Tevens heeft Veenendaal beschikking over 2 NS-stations met busverbindingen, waardoor u gemakkelijk met de trein van en naar u werk kunt reizen.

 

Voorzieningen


Voorzieningen

 In de regio staat Veenendaal bekend als winkelstad en beschikt over een uitgebreid voorzieningenniveau. U treft hier een diversiteit aan scholengemeenschappen, culturele centra, kerkgenootschappen, horecapleinen en sportfaciliteiten. Veenendaal is een bruisende, actieve stad met vele jaarlijks terugkerende evenementen voor jong en oud!

 

 

 

Verkoop gestart!

Interesse?

 

Bekijk het aanbod

 

 

Nog één woning beschikbaar!

Bouwnummer 5


Verwachte oplevering 2e kwartaal 2021. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan!

Meld je aan